Składniki:
- 1 duża cukinia
- 100g mięsa mielonego z indyka
- pół cebuli
- 1 łyżka oleju rzepakowego lub oliwy
- 1 łyżka koncentratu pomidorowego
- 3 łyżki kaszy kuskus
- porcja sera feta
Wykonanie:
Cebulę posiekać,poddusić na patelni z olejem. Dodać mięso, doprawić wedle uznania i podpiekać. Kaszę przygotować zgodnie z przepisem na opakowaniu. Do mięsa dodać kaszę, koncentrat, pokruszony ser i wymieszać. Cukinie umyć, przeciąć na pół i wydrążyć środek. Do środka wyłożyć farsz i wstawić do nagrzanego do 180 stopni piekarnika na 25 minut.
Kontakt:
- 665 043 777
Anna Chalastra (Krasińska)
OPINIA PACJENTA: Bardzo podoba mi się współpraca z panią dietetyk. Zawsze przygotowana, bardzo sumienna osoba. Pomimo chorób współistniejących udało nam się zredukować moją masę ciała. Polecam.
30.12.2020
Twój komentarz