Składniki (1 porcja):
- 1 cebula
- 1 duży lub 2 małe pomidory
- sól, pieprz, świeża bazylia
- 2 jajka
- 1 łyżeczka oliwy z oliwek
Wykonanie:
Cebulę pokroić w kostkę, zeszklić na oliwie. Dodać pomidory i dusić do czasu aż odparuje z nich woda, przyprawić. Wbić jajka, patelnie przykryć pokrywką i podgrzewać do ścięcia białek. Posypać świeżą bazylią.
Do szakszuki można dodać również szynkę, cukinię, fasolę, mozzarellę... i każdy inny składnik, który podsunie Wam wyobraźnia!
Kontakt:
- 665 043 777
Anna Chalastra (Krasińska)
OPINIA PACJENTA: Jestem bardzo zadowolona ze współpracy, wszystko dokładnie wytłumaczone, pani dietetyk cierpliwie odpowiada na pytania. Posiłki są szybkie i przepyszne! Widać, że dieta układana jest indywidualnie. Nie dostałam produktów, których nie chciałam. W diecie Pani dietetyk zaproponowała potrawy, które bardzo lubię, ale w ...
Twój komentarz