Składniki (2-3 porcje):
- 1 cebula
- 2 małe marchewki
- 1 pietruszka
- 1 mała cukinia
- 1 łyżka oleju
- sól, pieprz, czosnek do smaku
- 2 plastry sera pleśniowego (można pominąć)
Wykonanie:
Warzywa pokroić. Podsmażyć kolejno dodając do garnka cebulę, marchew, pietruszkę i cukinię. Całość zalać wodą, do takiej wysokości aby zakryć warzywa, gotować około 15 min, przyprawić. Nastepnie zblenderować. Podawać z wkrojonym do zupy serem pleśniowy.
Kontakt:
- 665 043 777
Anna Chalastra (Krasińska)
OPINIA PACJENTA: Jestem zachwycona! Najpierw umówiłam się ze swoim problemem na bezpłatną konsultację podczas której Pani Anna zasugerowała badania, które należałoby wykonać. Dzięki temu udało się zdiagnozować chorobę o której nie miałam pojęcia! Następnie wizyta, na której szczegółowo omówiłyśmy wyniki badań, założenia diety oraz ...
Twój komentarz